• Νέο
    Ασύρματη Κεντρική Μονάδα Με Ενσωματωμένο Ip Ethernet Και Κάρτα Sim 4G Vesta (Vesta-047N)
    Ασύρματη Κεντρική Μονάδα Με Ενσωματωμένο Ip Ethernet Και Κάρτα Sim 4G Vesta (Vesta-047N)
    Ασύρματη Κεντρική Μονάδα Με Ενσωματωμένο Ip Ethernet Και Κάρτα Sim 4G Vesta (Vesta-047N)

    Ασύρματη Κεντρική Μονάδα Με Ενσωματωμένο Ip Ethernet Και Κάρτα Sim 4G Vesta (Vesta-047N)

    2829
    21292812611823
    521,00 €
    Με ΦΠΑ
    Διαθέσιμο 1-3 μέρες
    Ποσότητα :
    Write your review
    EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118
    • Όλες οι τιμές είναι αποκλειστικά για αγορές μέσω του eshop.Όλες οι τιμές είναι αποκλειστικά για αγορές μέσω του eshop.
    • Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από εμάς και απεικονίζουν διαφορετικά μοντέλα προϊόντων.Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από εμάς και απεικονίζουν διαφορετικά μοντέλα προϊόντων.
    • Ελέγξτε προσεκτικά το κάθε προϊόν πριν την παραγγελία ώστε να αποφευχθεί τυχόν λάθος.Ελέγξτε προσεκτικά το κάθε προϊόν πριν την παραγγελία ώστε να αποφευχθεί τυχόν λάθος.
    • Τα χρώματα στη φωτογραφία ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως από κοντά με γυμνό μάτιΤα χρώματα στη φωτογραφία ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως από κοντά με γυμνό μάτιλόγω διαφορετικών οθονών και φωτογραφικών μηχανών που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

    - Τα συστήματα συναγερμού της VESTA χρησιμοποιούν την καινοτόμα και μοναδική τεχνολογία F1 της Climax και παρέχουν πρωτοφανή εμβέλεια επικοινωνίας ραδιοσυχνοτήτων (RF) 2 χιλιομέτρων (1,5 μίλια) και μια εντυπωσιακή σειρά από premium χαρακτηριστικά. Μια σημαντική ανακάλυψη στην ασύρματη τεχνολογία RF της Climax έχει επεκτείνει μαζικά την εμβέλεια επικοινωνίας των συστημάτων F1 και ενίσχυσε την αξιοπιστία των συστημάτων. Ένας βέλτιστος συνδυασμός ρεκόρ εμβέλειας ραδιοσυχνοτήτων, μεγάλης αξιοπιστίας και αξιοσημείωτης διάρκειας ζωής της μπαταρίας έως 10 χρόνια, τα συστήματα της VESTA με τεχνολογία F1 είναι έξυπνα σχεδιασμένα για να φέρουν επανάσταση στον τρόπο που βιώνεις την ασφάλεια.

    ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

    - Συμβατό Amazon Alexa και Google Home

    - Ενσωματωμένο IP Ethernet + 4G

    - 320 ζώνες ασύρματες

    - Υποστηρίζει συσκευές RF 868-F1(2km εμβέλεια) και Z-Wave για ασύρματους αυτοματισμούς (Προαιρετικό Module zigbee)

    - Συνδεσιμότητα TCP/IP και 4G (προαιρετικό Module για WiFi αν χρειαστεί)

    - Αμφίδρομη επικοινωνία έως 2 km

    - Ολοκληρωμένη λύση με απομακρυσμένη διαχείριση

    - 240 χρήστες

    - 8 Partitions

    - Υποστηρίζει εξωτερικής μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας (DEM-14M-BACKUP και DEM-7M-BACKUP)

    - Περιλαμβάνει γρήγορη υποδοχή Mini USB για σύνδεση εξωτερικής μπαταρίας

    - Αποστολή αναφορών μέσω CID/SIA, Email, SMS και Push.

    - Εφαρμογή iOS και Android και πρόγραμμα από Υπολογιστή. Υποστηρίζει λειτουργία από smart watch android ή IOS

    - EN50131 Grade 2, Environmental Class II certified.

    - Η πρωτοποριακή ασύρματη τεχνολογία 2km της VESTA προσφέρει μεγάλη εμβέλεια επικοινωνίας RF, γρήγορη μετάδοση σήματος και αμείλικτη αξιοπιστία.

    - Τα πάνελ της VESTA Smart Home Security υποστηρίζουν πολλαπλές επιλογές επικοινωνίας (IP/Wifi/2G/4G) και πολλαπλά πρωτόκολλα (RF/ZigBee/Z-Wave/DECT) που επιτρέπουν στους εγκαταστάτες και στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και απεριόριστη επεκτασιμότητα.

    - Το VESTA λειτουργεί με το Home Portal Server είναι συμβατό με τα προϊόντα Amazon Echo και Google Home για να χρησιμοποιούν οι χρήστες φωνητικό έλεγχο για να οπλίζουν/αφοπλίζουν το σύστημα ασφαλείας και να ελέγξουν τις συσκευές οικιακού αυτοματισμού τους.

    - Ανιχνευτές καπνού/θερμότητας, αισθητήρες νερού/αερίου, ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα μπορούν να ενσωματωθούν με το VESTA Gateways για την προστασία της οικογένειας και της ιδιοκτησίας από ζημιές που προκαλούνται από τοξικές ουσίες πυρκαγιάς, νερού ή αέρα. εξασφάλιση ολοκληρωμένης πρόληψης καταστροφών, προειδοποιήσεων και γρήγορης ανταπόκρισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

    - Το VESTA Smart Home Security έχουν ενσωματώσει VoIP για να σχηματίσουν ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας έκτακτης ανάγκης με αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία και να μειώσουν το κόστος.

    - Το VESTA Gateways παρέχει προαιρετικές υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων μέσω ενός συστήματος ενδοεπικοινωνίας έκτακτης ανάγκης που αποτελείται από φωνητικές επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης, μενταγιόν έκτακτης ανάγκης και κουμπιά πανικού.

    Kατασκευαστής : VESTA

    Ζώνες : 160

    Partitions : 8

    Τύπος Σύνδεσης : ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ

    VESTA
    2829

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    Ασύρματη Κεντρική Μονάδα Με Ενσωματωμένο Ip Ethernet Και Κάρτα Sim 4G Vesta (Vesta-047N)

    521,00 €
    Με ΦΠΑ