Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις και τη χρήση των cookies από εμάς.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία μας, Κλειδοτεχνική Γκαβέρα, εδρεύει στο κατάστημα επί της Λεωφόρου Δεκελείας 28 στη νέα Χαλκηδόνα Αττικής (έναντι στάση Ηρώδειο), από το 1978, το οποίο έχει και ως έδρα. Οι καταξιωμένοι τεχνικοί καθώς και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όλο το 24ωρο, παρέχοντάς σας κορυφαίες κλειδοτεχνικές υπηρεσίες και προϊόντα τελευταίας τεχνολογικής εξέλιξης που ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία.

Το ωράριο του καταστήματός μας είναι 9:00-15:00 για τα πρωινά και 17:30-20:30 για το απόγευμα Τρίτη, Πέμτη, Παρασκευή.

Δευτέρα, Τετάρτη, Σαββάτο από τις 9:00-15:00 μόνο για τα πρωινά.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ώρο καθώς και όλα τα social media, ώστε να μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή.

Παρέχουμε υπηρεσίες κλειδαρά όλο το 24ωρο, ανοίγματα θυρών ασφαλείας και απλών, ανοίγματα αυτοκινήτων, ανοίγματα χρηματοκιβωτίων, προγραματισμό κλειδιών αυτοκινήτου immobilizer, πώληση και κατασκευή κλειδιών, επισκευή κλειδαριών καθώς και τοποθέτηση αυτών, διάθεση διαφόρων ειδών ασφαλείας όπως λουκέτα, σύρτες, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης, access control systems, κλειδαριές και πέταλα μοτοσυκλέτας και ποδηλάτων.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής, τοποθέτησης και συντήρησης πορτών ασφαλείας σε οποιαδήποτε διάσταση για όλες τις ανάγκες για εσωτερικούς καθώς και εξωτερικούς χώρους, σε όλα τα επίπεδα ασφαλείας και με ποικιλία χαρακτηριστικών, χρωμάτων και σχεδίων.